For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, January 8, 2015

Pekan Banjir : Menu Makanan di Pusat Banjir

Hehe..ni part paling best nak cerita.. pasal makan..

Kami dijamu dgn sardin...hari2 masak sardin... sardin yg ditumis dgn bwg je... mungkin dgn sedikit cili atau tidak ade langsung...sbb rasanya agak tawar dan sgt hanyir...kadang2 ada sayur, kadang2 takde..
Redha je laa kan..asalkan dpt makan pun dah rase sgt2 bersyukur...

Kadang2 ada juga yg bermurah hati, sponsor ayam, daging dan ikan patin...dptlaa makan sedap...cuma xde laa sesedap mana..ala kadar je kan...

Terima kasih adik2 askar yg tiap2 hari sediakan makanan dan minuman utk kami...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.