For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, January 14, 2015

Pekan Banjir : Eyen dalam Kandang Biri

Masa diarahkan berpindah, pening jugak laa pasal budak Eyen ni... dia bukan kucing yg boleh duduk luar sesaja... dia ialah kucing rumah... malam2 mesti mengiaw sayu2 nak masuk rumah..

Abg ipar ckp biar jelaa dia kt dlm rumah..lagipun dia dgn my husband x ikut pindah sbb nak jaga rumah... mula2 oklaa..lama2 si Eyen ni buat perangai tak nak berak dlm rumah sbb masa tu hujan non stop... nak letak pasir dlm rumah pun dia x nak sbb keadaan pasir yg basah...

Satu malam, air mula masuk rumah hingga paras buku lali... taik eyen yg bersepah dlm rumah terapung2..husband cedok n buang kt luar rumah..hahaha

Suami ckp eyen duduk atas kerusi.. alahai, kesian dgr..

Then abg ipar bg cadangan campak kan eyen dlm kandang biri2.. kandang tu sebelah rumah je.. adalaa dlm 50 ekor biri2... kandang nya tinggi..so,air  mmg tak akan  masuk dalam kandang...

Maka tinggal laa eyen di sana selama lebih kurang 3 minggu... haha.. tiap2 ptg husband bg makan biri, eyen pun dpt makan sekali...

Husband kata dia ok je kt situ..haha
Lega dgr..
Skrg eyen ada kt rumah..bau dia jgn ckp laa..hamis.. tak mandi2 kan dia lagi..hehehe

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.