For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, December 22, 2014

NYX Lip Cream Preview

Baru je beli NYX lip cream ni... tgk byk review yg kata pigmented ginchu...

Saje beli untuk diri sendiri dan juga untuk makeup pengantin...

Cadangnya utk diri sendiri:

Istanbul : nice nude colour cuma nampak mcm kusam je n nothing change...

Sydney : pink cair sgt.. rasa mcm tak sesuai utk kite yg sawo mtg ni...colour ni sesuai utk org yg berkulit putih...kite pakai nampak bibir pucat..huhu

Untuk customer makeup:

Ibiza : very pigmented red+orange..colour dia mcm mix air sirap dgn air oren...bila put on me, rasa mcm cantek sgt..

Adis Ababa : slightly shocking pink..pun rase sesuai utk kite..colour very pigmented...hahaha

Dah jadi terbalik laaa pulak...kui3... x tau mcmana... mgkin yg sesuai tu kite amek dulu..utk customer beli lain...

Tp yg paling menyesal beli ialah Sydney...
Bukan semua pengantin cerah putih...
Simpan je kot...utk class makeup nanti...ahaks!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.