For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, December 1, 2014

Bisnes Baru "Pekan Tapau Pasta"

Alhamdulillah..benda yg sy lama sgt nak buat...akhirnya berjaya jugak..hehe

Kite ni peminat tegar benda2 yg ada kena mengena dgn Italy ni...Pasta, Cheese, Mushroom, Olives dan seangkatannya...

Kalau kt KL bersepah kan restaurant  jual benda2 gini..kalau kat Pekan, TAKDE!

Gerai western ada tp mcm biasa jual chicken chop, lamb chop, steak dll...ituuuuu ajeee nyee...

So atas keadaan ini laa maka plan nak masak sendiri je Pasta n oleh krn xde kedai maka buat aje kaedah tapau menapau...

Seminggu ni bg harga promosi dulu..kemudian baru up harga sikit...

Siap free delivery...KL ADOO??hahaha

Pekan ni kecik aje... yg mana duduk hulu Pekan ni mmg letak minimum kena beli 5 pack ke atas...hohohoho...

Alhamdulillah first day berniaga hari Sabtu haritu dpt tempahan 8 pack..Ok laa tu kaan... hari kedua tak beroperasi sbb ada makeup pengantin di Muadzam...hari ni hari ketiga insyaallah laa harap2 byk..target org ofis kannn..hehehehe....

Weekends delivery encik suami yg jd supir...ni weekdays encik suami kije maka sy laaa yg kono menghantarnyaaa..huwaa!!


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.