For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, December 15, 2014

Always craving for food

Duduk Pahang ni, asyik mengidam je..kalau duk Kolumpo, rase teringin je dah boleh dpt...tp kalau kt sini, kena laa pergi Kuantan yg jauhnya dalam setengah jam perjalanan...mmg pikir 2-3 kali jugak laa... masa n minyak... minyak tuu laa yg tambah extra ketidakjadiaan...

Balik Melaka semua benda yg di idamkan terlaksana... hebat jugak Melaka, semua yg kite nak, ado!!hahaha...

Menggilerrr dominos skrg buat promo RM10 utk regular pizza... byk kali tanya betul kee ni... dapat sekeping je ke??adik kaunter kata "tak kak...nak beli 10 keping pun boleh..."

Perghhh perghhhh....

Pg SR..craving for cheese cake...tgk2 ada durian cheese, lagi laaa naik hantu...rase mcm nak beli 2 slices...tp berjaya tahankan diri...beli sekeping sudohh...

Hahaha...

Sushi... Tako... kat Pekan kerat jari mmg xde...kat Kuantan rasanya mustahil takde..tp masalahnya tak tau ada kat mana...hahaha

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.