For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, November 27, 2014

Suka TV

Tak tau peel apa pakcik sorg ni suka sgt tido sandar kt tv...

Tak kira laa berapa kuat tv tu bergema, dia boleh terbongkang atau meniarap...kat depan, kt belakang, kt tepi..mana2 sudut pun.. suka hati dia jerr...

Gambar kat bawah ni... baru nak snap picture dia tgh tido, tetibehhh terjaga pulak...hehehehe...

Buat muka...

"Please. Jgn kacau. I nak tito please!"

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.