For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, October 2, 2014

E-Yen Demam

Kejadian tiga hari lepas...
Dah 2 malam e-yen tak balik2... risau sgt2 tak jumpa dia dah... sbb nak pindah rumah kan.. kwsn e-yen hilang agak jauh dr rumah baru.. dlm stgh jam..

Last round angkut brg..mase ni dah pasrah je. Tiba2 ternampak kelibat kucing mcm e-yen... minta en suami berhentikan kereta dan ambil dia..

Hubby kata e-yen basah... xpe kee letak atas riba.. sy kata takpe.. ingat dia main lopak... tp bila dah ke riba sy, bau hancing yg amat...dia kencing ni.. nampak tak terurus...

Masa dukung dia, ya allah lembik nya dia..dalam kereta pun diam je.. biasanya kalau masuk kereta, dia suka duduk seat belakang...

Mmg obvious sgt tak sihat ni.. balik rumah baru, kakak ipar bg cage n kurungkan dia... letak air n makanan..then balut dia dgn selimut...

Esok pagi tgk makanan dia tak sentuh langsung... makin lemah..terbaring je dia..
Bw pg vet... kena cucuk antibiotik..hehe
Pegawai vet suruh paksa e-yen makan...dia bagi syringe utk suap e-yen air glucose atau air rebusan ikan...

Puas suapkan dia.. sampai basah2 dia.. biarlaa.. asalkan dia telan air..hehe

Hari ni nampak sihat sikit..mengiaw je keje nyee...dah berdiri.. kuat kencing pulak tu...
Hope e-yen sihat.. boleh main2...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.