For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, October 31, 2014

Cuti Deepavali n Birthday Sultan Pahang 2014

Gabungan cuti di atas, dapat laa hubby cuti hari Khamis dan Jumaat.. kemudian, beliau tambah lg cuti tahunan hari Isnin..hehehe...

Deepavali jatuh hari Rabu.. tp nasib baik Hicom anjak kan ke Khamis.. maka hari Rabu hubby kerja...
Bertolak ke melaka Rabu petang lepas hubby balik kerja dlm pukul 6pm.. sampai Melaka dalam pukul 11 malam.. byk kali berhenti utk solat, toilet dan makan...tu yg jd 5 jam..hahaha

Cuti kali ni kami tidak dimanjai dgn masakan mama sbb mama bercuti ke Palembang bersama kwn2 dia... hahaha

Jd chef nya harus laa sy kan... agak menakutkan laa sbb ayah agak cerewet bab2 makan ni.. hubby je tak kesah...

Tak jalan mana pun  di Melaka..cuma duduk rumah rehat2 , makan2... hahaha.. kemudian  ke Klebang Coconut Shake.. ini wajib... hubby sukaaaa sgt... dia sanggup beratur wooo pdhal dia lah org yg tak suka ke tempat crowded!!! Jom Heboh Pekan haritu, ajak dia, dia tak nak pergi pun...

Gambar x byk amek.. amek gambar makanan je...

Asalnya plan nak buat lasagna... tp pergi Mydin MITC, lasagna sheets takde jual, berapiiii sgt2!!
Dgn mince beef tu takde.. terpaksa pakai burger ramly je...

Last2 tukar buat makaroni baked je.. hmm hampaaaa....


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.