For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Saturday, September 13, 2014

Orang Baru...

Hampir seminggu kucing comel ni di bawah jagaan sy.. semenjak dia dtg rumah MIL tak balik2...

Confirm mmg kucing org sbb molek belaka...cewahhh ckp Pekan..hahaha

Tgk rupa fizikal, kucing gemuk ni mmg bertuan.

Bersih, kuku pendek, manja, jinak dan sebagainya...

Ada 2 kemungkinan sama ada dia sesat atau dia dibuang... tp dua2 ni mcm mustahil je...

1. sesat.......
Tak logik dia sesat... first day bw balik rumah sy tiba2 dia menghilang..mase tu redha jee dia balik ke tak... tiba2 dia mengiaw kat pintu dapur belakang... terkejut betul... x sempat nak buka pintu dapur dia dah hilang balik... beberapa minit kemudian, dia muncul depan pintu...

Tahu tak? Dr depan pintu rumah ke belakang pintu dapur tu punya laa jauh nak pusing....dlm 10 buah rumah baru ade lorong ke belakang rumah...

Bukan 1st day je, ada beberapa hari bg dia keluar... maghrib dia muncul depan rumah....

2. Buang....
Haihhhh...kucing cantik mcmni pun sanggup ke tuan rumah buang? Dah laa manjaaaaaa sesangatt!!!

Xtau laa..mungkin owner lama dah tak mampu nak jaga dia kottt....

Dlm seminggu ada juga war2kan dalam fb dan tanya org sekeliling... takde sape tahu kucing sape and takde sape tuntut...

Atas keizinan suami, maka kite amek jelaa jd peneman kite... hehe...

Bg nama Ien... pronounce: E - Yen...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.