For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, September 19, 2014

Ien Kaki Jalan

Mcm budak kecik je E-Yen ni.. dia kuat merajuk jugak... org pekan kata majuk sokmo!! Hahaha...

Masa mula2 bela dia, mmg sy kerap bawa dia ke rumah MIL.. sbb dia yg mula2 dtg rumah MIL, MIL dah mula syg dia.. secondly sbb takut ada org cari dia...
Dalam seminggu jugak laa...

But now, dah malas betul nak bw dia... mmg kadang2 dia behave dlm kereta...tp itu first 10 minutes je... lepastu dia mula meragam nak duduk atas peha kite.. takleh laa gitu... tgh drive kann...

So.. skrg ni bila lama keluar, E-Yen dah tak tunggu depan pintu... dia sorok sama ada belakang peti ais atau celah mesin basuh tau takkk??!!

Tp kalau keluar kejap je mcm pergi kedai ke..pantang dgr bunyi pintu, dia akan berlari dr tempat lepak dia...

Jadi... layan kan jelaa dia.. kdg2 kalau hubby tak penat, ktorg bawa E-Yen keluar jalan2 naik kereta...

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.