For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, June 30, 2014

Tanjak Tenun Pahang

Family inlaw sy menenun kain sutera... full time bisnes.. last week dapat job hadiah VVIP.. kena buat tanjak / tengkolok / destar...

Kakak ipar kata sebelum ni hantar kt org lain je utk buat.. tp kali ni nak cuba buat sendiri.. save cost kan...so kakak ipar minta sy cuba gubah kain yg dia tenun kepada tanjak..

Seperti biasa laa kan encik google sgt2 membantu... sy google je cara lipatan tanjak... banyak video dan mudah nak ikut....

Maka terhasil lah tanjak seperti gambar di bawah... bongkah kaca dan tapak tu tempah kat kedai je.. hehehe..

Kalau nak tempah, boleh laa contact kite.. hehehe.. kain tenun boleh pilih.. kain boleh dibuat sampin... nak tempah utk hantaran pun boleh ;)


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.