For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, January 27, 2014

Kucing Siapa ni??

Sampai je rumah parents di Melaka tiba2 ade seekor kucing jinak menggesel2 kat kaki.. pelik.. sejak bile mama ayah bela kucing ni... manja, bersih, cantik dan corak bulu nya rare...
Rupanye, tak tahu kucing siapa.. datang kat rumah lepas bg makan tak nak balik... malam2 duduk depan pintu rumah...pagi2 dah mengiau nak masuk.. nak halau tak sampai hati sbb terlalu manje, comel dan cantik...
Masuk je rumah, dah tahu tempat di tuju..masuk bilik dan naik atas katil dan zzzZZZ.. Wahh boleh gituuuhhhh....
Takpela sementara ni biarkan aje dulu.. hehe...
Tp pagi tadi tetibe bau kencing kucing bila buka almari... amboihhhh... tempat kencing pun eksklusif yeee... entah bile dia masuk dlm almari..haizzz...
Ape2pun... si comel ni... biarla dia..buat teman mama di rumah..hehe.. luv u!



No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.