For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Thursday, November 7, 2013

Tempah kad kahwin

Sebelum2 ni dah mula start survey design kad kahwin pilihan hati... dulu rajin ikut kakak sedara masuk festival pengantin laa expo pengantin laa.. jadi mmg dah expose laa dgn surrounding perkahwinan ni.. lgpun kite kan makeup artist pengantin.. jd kdg kala ade customer yg bg kad...
Nowadays people suke buat kad mcm kad raya.. then ade kartun2, ade yg corak abstrak dan lain2....
But... kite tak berkenan dgn kad mcm tu.. rase mcm non official... kalau bg kwn2 kite, mgkin takpe lg... ni nak bg kwn2 mama, kwn2 ayah.. rase mcm tak sesuai..
Jadi, kad zaman dulu menjadi pilihan hati...
So.. last week sy ke LH CREATIVE CONCEPT kt Jalan Pudu... byk sample kad boleh tgk.. selama ni online jee, tak puas tgk.. jd dapat pegang tu rase mcm happy sgt....
Ikut kan hati mase tu jugak rase nak bwk mama... tp mase tu ke sane sorg2...
Hati tgh bergelora mase tibe2 staff dia ckp, boleh bawa balik sample tp kene deposit RM50...
Perghhh... mcm tau2 je kau dik akak tgh serabut..hahaha.. tersenyum lebar mase tuuu n terus sambar beberapa kad pilihan hati...
Kad mama dah pilih, insyaallah dalam next week nak gi wat draft...
Setakat ni masih happy sbb:
1. Harga kad di bawah harga budget.. dapat yg cantik plak tu..
2. Tak yah tambah duit utk dua belah pihak
3. Tak yah tambah duit utk printed envelope
4. Free dua bunting n dua guestbook
5. Byk duit ku jimat!!! Yeehaaaaa!!!
Setakat ni laaa... lepas ni, Ya Allah minta permudahkan...
Walaupun nak kahwin lambat lagi tp dah nak tempah kad awal sbb nya tak nak rushing n sakit kepala kalau kad lambat siap...


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.