For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, November 13, 2013

Perlu ke centrepiece??

Kalau ade yg tak tau centrepiece tu ape... centrepiece tu ialah hiasan di tgh2 meja makan.. bukan setakat bunga, ade juga yg letak frame gambar berstand tu....
Mase kite tunang dulu ade buat.. setakat 8 meja je, mmg rajin laa nak membuatnye... ini kalau dah sampai 20 ke 30 buah, pengsan den.. duit lagi...huhuhu...
Pikir punye pikir ingat nak buat kat meja vip je.. tapi masalahnya kat meja vip mesti ade dome... alaaa tempat pusing2 makanan tu... haha... mcm semakk laah kan.....
Tgkla dulu mcm mane.. tp hati lebih berat kpd tak perlu laaa centrepiece ni..huhu...

Contoh centrepiece kite ambil gambar kat hotel

2 comments:

miazara ina said...

tak penting pun..tp klu nak wat ikut budget dulu

Ika Zulaikha said...

kan kak mia kan... ika tak buat kot.. :)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.