For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, November 12, 2013

Doorgift dah tempah

Huhu.. senang doorgift mama yg uruskan.. kecuali utk kids, kite yg incharge....
Mama dah siap2 tempah last month.. mase tu tak plan pun nak tempah dulu.. kami jalan2 kat PKNS Shah Alam, then nampak kedai jual bunga telur... kami pun masuk n saje2 tengok...rupe2nye dlm kedai ade mcm2 doorgift dijual... kedai dia jenis memanjang ke dalam..lupa plak kedai ape...
Entah mcm mane mama berkenan sgt2 dgn satu brg ni... hahaha... terus discuss brp org jemputan and order time tu jugak... dgn VIP doorgift pun order sekali...
Ape brgnye?? Mestilaa rahsiaaaa lagiii.. hehehe...
Tunggu laa lepas majlis, insyaallah sy akan reveal dgn harga2 nya sekali..ngehhh...
Sebut psl doorgift, teringat last weekend pegi kenduri kawen dpt doorgift yg sgt best!!!!
Air soya kotak besar uols!!! Sgt happy!!!
Yg mane takdr idea lagi, boleh laa ikut idea doorgift ni... tetamu mesti happy mcm sy!!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.