For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Tuesday, May 14, 2013

Selamat Hari Ibu.... 2 kali makan besar!! hahaha...

Hari Ahad lepas merupakan hari Ibu... rancangan awal nak order pavlova utk mama.... tapi oleh kerana tak dapat nak contact Kak Beattey, maka kami berpavlova pada hari isnin...

hari ahad tu takut mama ingat kami tak ingat dia, so kami belikan lah kek secret recipe, apple crumble cheese cake.... so, kirenye tahun ni 2 kali makan besar...hehehe....


first time beli apple crumble cheese cake @ secret recipe... sedap laa jugak sbb ade apple filling.. and topping dia rasa manis2 cinnamon and ada kacang... cuma kite tak berapa suka base dia... sbb base dia rasa halia... hahahha....

ni terbaik dari kak beattey.. pavlova strawberry+blueberry..... mmg superb.... tebal mengancam gebu....hahaha....

Happy Mothers Day Mama!
Harap mama happy selalu...
yeayyy....

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.