For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, April 8, 2013

Kelas Henna / Melukis Inai

lepas habis kelas, sifu menghadiahkan hasil nukilan beliau...hehehe


last week sy ke kelas melukis inai... saje je menambah pengetahuan dan juga mengembangkan skills yg terpendam di samping menjana pendapatan sampingan..kui kui kui...

well, melukis inai ni nampak je rumit, tp kalau dah tahu n byk praktis, rasanye tutup mata pun boleh lukis kot!! wakakakaa...

takdelaaa... hehe.. seperti bidang makeup, bidang henna juga memerlukan latihan yg sgt byk... dan mesti ade try n error sebelum jumpa tips yg senang, cantik dan pantas gitewwww....kikikihhh

soooo.. lepas ni sesiapa nak kite lukis tangan kaki lak, boleh laa calling2 kite yeewww... buat mase skrg, harga murah sgt2 sbb kite kan newbie... jgn tunggu sampai harga kite mencanak2 naik... hehehe...


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.