For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, January 7, 2013

Tak Perlu ke Klebang untuk Coconut Shake

Bukan niat nak mematahkan bisnes org... cuma bg cadangan sahaja... lagipun Klebang original coconut shake ni sepupu ayah saya punye bisnes...

yelaaaaaa, bile mengidam coconut shake, takkan laa sampai nak merantau ke Klebang, Melaka semata2 nakkan secawan coconut shake!! cuba laa kire ongkosnye... minyak pergi balik dah setengah tangki (rate MyVi)... Tol sehala dalam RM13+....

Klebang Original Coconut Shake mmg sedap... Lemak aiskrimnya, dan terase pekat air kelapa nye... Ade kelapa crunchy2 lagi... mabelesss....

tapi nak beli, hazab sikit.. kene beratur sangatlaaaaa panjang.... heh heh heh


di KL, ade coconut shake yg sangat sedap... rase dia same macam Klebang... cuma dia takde crunchy2 kelapa.... saya rasa orang tak tahu kewujudannye... sebab setiap kali pergi, macam takde orang je...
harga pun murah... RM2 je secawan... kalau special iaitu tambah aiskrim, dia jadi RM2.50....

tadi saya tinjau, siap ade perisa baru... Rose Coconut Shake... Warna nye merah... mungkin letak sirap...


Nak tahu kat mane??? hahaha

gerai dia betul2 terletak kat simpang Jln Gurney Kiri dan Jalan Semarak... Tepi simpang nak masuk Kolej Telekom.... Kat tepi simpang tu korg boleh nampak ade banyak buah kelapa... Situ lah gerainye...

Tak silap pemilik gerai ni owner dia ialah pesara komandan (kot la!) sbb ade pakcik ni muka nampak mcm dah tua, tapi badan sasa macam Malik Noor... takut tengok... huuu... pekerja dia kakak indonesia...

dia siap jual Shake Fibre... alaaa shake macam jual kat gym2 tuu... hehehe...

ikut tekak saya, coconut shake di KL mmg sedap... kalau minum ni, dah tak teringat shake kat Klebang...

muahahaha!


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.