For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, January 14, 2013

Pertama kali "mengejekan" rambut orang



Sebenarnye... dah banyak kali tolak job makeup...

sebabnyeeeeeeee....

client mintak buat rambut!!

aduhaii... mane laa reti buat rambut... makeup je tau...

takde modal nak pegi kelas rambut... sy cuma ade basic je.. advance class rambut belum lg... tengok laa nanti2 kalau rezeki murah (amin!)...

semalam... dapat lagi request makeup + hairdo... dari senior mase Uni dulu... 

dok kire2, macam rugi pulak tolak job semata2 tak reti buat rambut....

oleh kerana client tuuu kawan, jadi mmg berani mati laaa belasah buat rambut...

janji dgn client nak makeup petang, so tengah hari tu kelam kelibut cari brg2 rambut: iron rambut, pin rambut n spray rambut...

mula2 ikut step yg Sifu Amy ajar... buat, buat, buat dan buat... sekali hasilnyee serabai....

arghhh..dah mula tertekan!! last2, belasahhhhhhh jelaaaa.....

dan hasilnye, tadaaaaaaaaaaa.............. 

kualiti gambar kurang memuaskan... pakai hp cap ayam je...

hahaha... ok tak???

tak tau berapa banyak ku spray n berapa banyak bobby pin ku cucuks!!! rambut jadi keras kejung...
hehehe :P

ade berani?? amek laa saya buat rambut... kikikiki :P


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.