For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, January 4, 2013

Berbasikal di Bukit Cerakah



oohh yee... Bukit Cerakah tu sebenarnye nama lama... Dia ade byk nama... Taman Pertanian Malaysia...  Taman Cahaya Sri Alam... Arghh.. byk sgt... Panggil Bukit Cerakah senang!

ini kali kedua sy dtg... aktiviti yg dibuat ialah berbasikal... pergi dgn rakan baik... kami berdua sahaja.. hehe

seronok masa ni takde orang... al-maklumlah, budak2 dah masuk sekolah...

kami berbasikal mengelilingi satu taman ni... mmg letih gile ar... lagi2 bab bile naik bukit... tapi mase naik bukit, confem laa tak kayuh basikal... jalan je sambil heret basikal....penat wooo...

seronok jugak kat sini... lepas penat kayuh satu taman, dekat track akhir ade checkpoint2 yg boleh dilawati... ade mini zoo, ade bangsal kuda (boleh belai2 kuda), taman cendawan, taman arnab dsb... yg paling best masuk rumah 4 musim... ketika ini, rumah tersebut berada dlm musim salji...best betul lepas penat2 berpeluh2 kat luar, tiba2 masuk rumah bersuhu -2 darjah celciuss.... nasib baik tak kene renjatan suhu... hahaha...

tiket masuk taman - RM3
tiket masuk rumah 4 musim - RM5 (musim sejuk), kalau musim2 lain RM3 sahaja...
sewa basikal - RM8 untuk 4 jam

rehat kejap.... penat... sambil2 tu gedik2 depan camera.. haha

our track... kami ambil longggg track... hehe

check point paling best...


azam tahun baru... rajin... rajin bersenam... uwekkk....


pancit!!!!

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.