For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, January 2, 2013

Baru nak cuba SF Beauty Sinar Kejelitaan


Ada kawan sekerja saya ni... Masa baru2 masuk kerja bulan Mei, 2012, kulit muka dia agak teruk.. Banyak jerawat rapat2 yg setompok besar kat pipi.. merah2 pulak tu... Kalau nak kiss kiri kanan dia, ade rase geli sikit..huhu... (sorry sgt kalau dia baca)

tp kan... start bulan lepas, dah perasan, jerawat dia mcm dah kering... merah2 dah kurang... tanye dia, dia pakai foundation ke bedak 2 way cake ke... dia kata tak pakai ape2... cume dia kata dia dah mula pakai produk SF Beauty....

Perghhh... mase tuu rase mcm miracle sgt.. testi berlaku depan mata... teruja beb...

saya ni takde laa mengalami masalah jerawat.. cuma muka sy ni banyak lubang kawah... kemudian, byk bintik2 hitam dan juga gelap...

dia suruh try.. so sy amek satu set... ade sabun muka, krim siang n krim malam... total satu set RM90...

yg bestnye, produk ni made in Kelantan... 

dah sebulan beli sebenarnya, tp sy tak pakai2 sbb tunggu pencuci muka SAFI sy habis dulu... smpena tahun baru, baru start pakai...cewahhh!!!

tengoklaa mcm mane... nak kawen ni, baru la terhegeh2 nak jaga muka... dulu x nak jaga... bila dah tengok bintik2 hitam mula muncul, barulaa nak meroyan... huhuhu


Packaging nya...

sabun + krim malam + krim siang

krim dia sgt best... tak berminyak...lepas apply, rase mcm tak pakai krim... kulit rase lembut jeee... hehe

description...

anyway, sy bukan laa pengedar produk...sy cuma buat review untuk rujukan anda semua... tengoklaa sebulan dua ni sy buat review kesan produk ni pulak yeee....

hope tak terlambat untuk ucapkan SELAMAT TAHUN BARU untuk anda semua!!

2 comments:

SF BEAUTY said...

terbaik sis ! :)
SF Beauty da dpt testimoni dari ramai customer. tq sis. :)

mimi asri said...

Hy, pengguna sf beauty kan. Mula2 sy beli trial set, ok, smpi sabun habis, terus beli pack besar, tp naik jerawat teruk. Set besar krim dia blm pki, sbb krim dr pack kecil ada balance. Sy beli rm 110, nak letgo sabun tinggal 1/4 total krim siang+krim malam,+ sabun 1/4 rm 50 je. Set confirm ori. Berminat boleh msg 0123634069 (mimi)

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.