For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, December 31, 2012

Join Kelas Makeup ROSE JR

 Sabtu yg lepas, sy join kelas ROSE JR atau sy panggil Kak Ros...
Dah lame sebenarnye nak join, tp tak berkesempatan... Yg sempat cuma attend kelas melukis kening sahaja...

Mungkin sebelum2 ni ada yg tau, kerja2 makeup ni sy ade buat part time... untuk cari duit lebih... org panggil kite dtg mekap, kite pun dtg laa... kalau tak, takde laaa....

tp lame kelamaan sy rase mcm seronok pulak bergelumang dgn dunia mekap... ade juga hajat utk buat fulltime, buat kelas dan sebagainya... tp yg itu, sy tolak tepi dulu... sekarang ni mood sy ialah untuk belajar, belajar dan belajar...

so, kak rose ni bukan sifu mekap sy yg pertama... sebelum ni sy ada belajar dgn AMY AMEERA dan juga ZAMRIMAT TOUCH....


bersama professional makeup artist ROSE JR aka Kak Ros

join kelas, dapat foundation MAC original okehhhh....seronoks!!

muka model sebelum....

muka model selepas di conteng....


model pose sikittt....

sy dan model....



seronok jugak kelas Kak Ros... Kak Ros tak kedekut ilmu... apa yg kite tanye, semua dia jawab... bukan sahaja skills makeup, pengalaman dia juga berharga buat makeup artist macam kite ni... heee...

So... korg2 kalau nak kawen ke nak tunang ke nak pegi dinner ke, jemputlaa aii untuk conteng muka u olss ok... hehehe...

Boleh tinjau2 my makeup portfolio....

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.