For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Monday, November 14, 2011

Kembali Semula Setelah Menghilang Hampir Setahun.....

Salam...

Yuhuuuuuuuu....

Adoihhhh...Rindu betul nak berbloging......Rindu kawan2 blog...Rindu gossip2 dgn blogger...Rindu blog-walking!!!!

Hehehehe....Dah lame sy menghilangkan diri....Perkembangan diri tak update...Sbb tak jalankan kerja2 pecah lemak pun....Gym pun dah lame tinggal.....Banyak betul urusan...Saya betul2 kekurangan mase...Tapi mase makan, adeeeee jeeee....Wakakaka...

Ok...saje je nak update...Buat blogger / reader yg tak tahu lagi...Selama ni sy terlampau sibuk utk uruskan pembukaan butik...Alhamdulillah, sekarang ni baru boleh tarik nafas lega....Baru boleh fokus pada nak pasang badan...WAKAKA!!

Butik baru je buka Sabtu lepas...Sesiapa yg berdekatan, jemputlah datang yee...



Ni antara koleksi baju....Saya berkongsi dgn kawan baik saya utk buka butik ni....Ada eksklusif kebaya (utk tunang/kahwin/function) , baju casual, kaftan (Ada plus size), baju renang muslimah (Ada plus size..Paling besar size saye) dan aksesori....

Dah gemuk balik...Tak exercise =P


Depan butik dgn kawan2 yg datang ziarah ;)

SWEET ROSES BOUTIQUE
LOT 23, LEVEL 1,
FIRST SUBANG MALL,
SEKSYEN 15,
SUBANG JAYA.


1 comment:

Aida78 said...

tahniah dah buka buik...harga dia mcm ne murah or berpatutan..taniah dah dapat bb lah...cute lak 2...update barat jom kita diet balik nak...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.