JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Tuesday, September 6, 2011

BAHAYA DUROMINE

This post is special dedicate to kak sue (Surya Haron) yg request sy utk search berkenaan dgn pil pelangsing badan iaitu duromine..jujur sy ckp laa kan, sy tak pernah tahu kewujudan pil ni sehingga lah kak sue request info pil ni...ish3...dasat gak eh effect pil ni...same2 kite bace...Duromine yang mempunyai bahan aktif Phentermine merupakan ubat kurus atau pelangsing yg dikatakan mampu membantu dlm usaha menurunkan berat badan. Walaubagaimanapun, ia hanya boleh dijual kepada individu yang mempunyai masalah obesiti atau gemuk keterlaluan dengan menunjukkan surat kebenaran dari doktor bertauliah. Ia biasanya hanya akan disyorkan kepada pesakit sebagai pilihan terakhir sekiranya usaha berdiet serta senaman gagal menunjukkan hasil bagi menurunkan berat badan.

Bagaimanapun, phentermine hanya dibenarkan digunakan dalam dos tertentu kerana dibimbangi boleh menyebabkan ketagihan teruk. Duromine menyebabkan si pemakan hilang selera makan berikutan pusat saraf tertentu pada otak dimatikan.Akibatnya pengguna akan berasa beberapa kesan sampingan seperti tekanan emosi, jantung semakin cepat berdenyut, bibir kering, masalah jantung, muntah dan mengantuk dan beberapa kesan buruk lain.Disebabkan kesan sampingan itu, pesakit jantung, penghidap sawan, wanita hamil, pesakit jiwa dan penagih dadah atau alkohol dilarang menggunakannya sama sekali.

Pengambil pil ini yang bercadang untuk mengandung, adalah dicadangkan agar 'mengosongkan' internal system dari saki baki pil yang masih adadalam sistem badan bagi memberi laluan untuk bayi membesar tanpa sebarang masalah.

1 comment:

tengkuyu said...

Saya pernah ambil pil ni. Memang cepat kurus....kesan sampingan seperti yang tertulis....cepat marah...jantung berdegup kencang....once stop...kenaikan adalah 2 kali ganda...think twice if you plan to try this pil....better diet and exercise...walaupun lambat penurunannya tapi lebih berbaloi...

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.