For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, October 22, 2010

TBL 3 : Contestant Tarik Diri

Salam semua..

Saya cuma nak maklumkan Kak Ummi telah menarik diri kerana beliau telah disahkan pregnant..Congrates Kak Ummi!(for your pregnancy.)

Oleh kerana seorang peserta telah menarik diri, maka bilangan ahli dalam kumpulan adalah tidak seimbang.Satu group ada lapan orang dan lagi satu group tujuh orang.Oleh itu, untuk 1st challenge - Group challenge, result Ika tak dikira.Kak Ummi dari group B, Ika dari group A.So, adil lah kalau result Ika tak dikira...kan?

Ok.Jangan lupa update dengan Ika berat masing2 dan check blog esok untuk ketahui group mana yang mencapai peratusan penurunan tertinggi.3 top contestants juga akan diumumkan, dan senarai peserta naik berat badan juga akan dilampirkan SEPERTI BIASA..hahahaha...

See ya...



2 comments:

noradzlina.kamdani said...

he he he...nnt sy email gambo timbangan...ni kt opis xble upload gambo...

yebbit + . + said...

huuu. uwaaaaa.trun scuet je.

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.