For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, September 24, 2010

Maaf Semua..

Salam..

Minta ampun kerana dah lama tak post artikel yang best...
Sejak mula bekerja ni, masa saya terhad untuk online...
dan sejak before raya, lagi laa tak berpeluang langsung...
itupun kadang2 saya curi masa nak update TBL blogger contest...

insyaallah weekends ni saya akan buat searching and buat auto-post untuk satu minggu..
diet saya pun dah ke laut ni....dah naik balik...
dah lama tak jog (bersenam), dah lama tak beraerobic...

bulan puasa hari tu, ada laa dalam 3 kilo turun...
tapi seminggu puasa je saya timbang balik naik 5 kilo!
huhu...

berapa berat saya sekarang?
saya rahsiakan dahulu...hehehe...

lepas habis TBL Season 2, saya pula nak organize TBL di Diari XXL..
tak perlu yuran, hadiah depends laa pada rezeki saya..
saya nak buat for fun, di samping kite ada semangat nak berubah sebab ada ramai kawan kan...

insyaallah, saya akan plan aktiviti TBL Diari XXL...
lepas TBL Blogger season 2 habis, saya akan mulakan TBL Diari XXL plak..

ok da...
selamat hari raya..
maaf zahir batin!


5 comments:

jarumemasjohor said...

Mau join, mau join~dah gawat ne

NoVemBerLaDy said...

nak join gak.. ntuk balik ke landasan..!!

Ain Nak Kurus said...

wah ika.. jgn lupa ajak ain sekali ye... nak join gak..

ummi09 said...

nak join gak, ape2 info bgtau ek.. tapi kan ummi just join without pic ek.. cik abe tak kasi taruk pic kat open blog..hehe..cume nak tumpang semangat ika n kawan2 disini.. ni blog ummi

http://betul-betul-punyer.blogspot.com/

thanks =)

shadaziz said...

please ika.. kite pun nk join sama k!

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.