For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Wednesday, July 8, 2009

Lelaki di Fitness Centre

Seorang lelaki yang gemuk masuk ke sebuah fitness center untuk menguruskan badan. Penjaga kaunter berkata kepada lelaki tadi, “Kami menawarkan 2 program disini. RM 50 untuk versi ‘biasa’ dan RM 100 untuk versi ‘cepat’.”

Lelaki itu pun berkata, “Saya ingat yang biasalah sebab saya ni baru nak try kuruskan badan.”

“Ok, encik boleh masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana,” jawab penjaga kaunter.

Lelaki tadi pun masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best dan mantap masuk ke dalam bilik itu. Dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan lelaki tu tak senang duduk dan berpeluh-peluh.

Perempuan tadi berkata,”Kalau encik dapat tangkap saya, encik boleh buat apa saja pada saya… hikhikhikk” dan dia terus berlari dalam bilik itu. Lelaki tadi pun kejar la.. kejar punya kejar sampai 10 minit pun tak dapat lagi. Tapi lelaki tu kejar lagi sampai jatuh terjelepok lalu pengsan.

Apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg. “Wow.. memang senang nak turunkan berat badan, memang berbaloi aku bayar RM 50 tadi,” katanya seorang diri.

Keesokkan harinya dia datang semula ke tempat tersebut. Dia ditegur oleh penjaga kaunter. Setelah diberi penerangan seperti semalam, lelaki tadi memilih untuk mencuba versi ‘cepat’ pula.

“Baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya..” kata penjaga kaunter.

Setelah beberapa minit berada di dalam bilik itu, datanglah seorang body builder yang badannya tough dan terus melondehkan pakaiannya. Body builder itu berkata, “saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat … … hehhehheee”

No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.