For Makeup Service, Contact Ika 012-2604959

Friday, April 24, 2009

Jus Berkhasiat


Jus berkhasiat ni bagus untuk membuang kolestrol dan untuk pengidap darah tinggi...kita ni makan bermacam2 makanan...kita kan rajin memasak didapur...hehehe....rajin ke?.....jadi kita tak tahu berapa banyak kolestrol yg dah terkumpul didalam badan...jom kita amalkan pula jus berkhasiat ni...jus ni diminum waktu pagi,sebelum makanan lain masuk dlm perut,jadi jus ni lah yg pertama masuk perut diwaktu pagi sebagai penyelamat.....resipi jus ni kita ambil kat fp Madiha yg popular tu...terima kasih Madiha.....

Jus berkhasiat (untuk segelas)

Bahan-bahan:
1 biji epal hijau
sesuku biji buah peria biasa
1 tangkai seleri
1 sudu besar madu dan air masak secukupnya*

Cara-cara:
kesemua buah dicuci bersih dan dipotong2,kemudian masukkan dlm mesin pengisar,masukkan air secukupnya dan madu tadi dan blend kesemua kemudian tapis sebelum diminum..... selamat mencuba.....sedap.....

Sumber : Teratak Impian

1 comment:

MyDreamWeight said...

orait..nati akak try..b4 ni penah try apple plus seleri tapi tak penah try campur peria..

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.