JAMU SERI PEMIKAT

JAMU SERI PEMIKAT
Untuk order, whatsapp Ika 012-2604959

Monday, August 14, 2017

Jamu Seri Pemikat All In OneLumrah manusia nak cantik. Lagi2 wanita. Tapi apa gunanya kalau luaran sahaja yang cantik jelita. Dalaman juga perlu cantik menawan. Baru perfect. Baru sempurna orang kata. Baru suami x boleh nak "tekk" (complain)
Tak gitu?

Wanita? Selalu mengamalkan supplement macam2. Untuk kurus atau untuk cantik putih melepak. Perlu ke? Ye perlu. Kadang2 berpuluh supplement yang wanita perlu beli setiap bulan.

Tapi pernah terpikir untuk beli satu produk dan cukup lengkap? Tak perlu membazir banyak2? Tapi perlu produk berkualiti dan berkesan.

Apa ye? JAMU SERI PEMIKAT jawapan dia. Whatttt?? jamu??? Yesss sebab dalam khasiat Jamu Seri Pemikat ada berjuta khasiat. Khasiat turun temuran. Khasiat yang boleh mencantikkan luaran dan dalaman.

Jadi kita sebagai wanita perlu mengamalkan Jamu Seri Pemikat dalam pemakanan harian. Insyaallah rasai kelainannya. Kelainan yang kita tidak akan dapat dalam supplement yang lain.


No comments:

Jika ada sebarang masalah, boleh hubungi ZULAIKHA 012-2604959

Borang Tempahan Produk

Name:
Email Address:
No. Telefon / Contact No.
Alamat / Address
Nama Produk dan Kuantiti / List of product and quantity
Kaedah Pembayaran / Method of Payment

1. Harga produk tidak termasuk kos pos.Harga pos bergantung pada berat produk.

2. Penghantaran akan dibuat sehari selepas tarikh pembayaran.

3. Maklumat cara pembayaran akan diberi melalui emel selepas borang tempahan ini dihantar.

4. UNTUK MEMUDAHKAN LAGI URUSAN JUAL BELI, SILA ADD SAYA DI FACEBOOK.. pekantp at gmail dot com atau hubungi 012-2604959

 


This contact form was created by Freedback.